Hösten på väg

FlottenDen 23/8 monterade vi ytterligare en grov stötta för att stabilisera den yttre delen av badbryggan, som komplement till den stötta vi satte dit i höstas. Stefan och Axel tillbringade någon timma ovan och under vattenytan och fick efter en del skruvande och fixande till slut fast stöttan där den skulle vara. Det var betydligt bättre temperatur i vattnet om man jämför med när Paul-Olle monterade den första i slutet av september  förra året.

För någon vecka sedan bogserades flotten in och kort därefter tog vi in ytterdelen av bryggan. Resten får vara kvar ett tag till för dem som vill njuta av ytterligare några höstliga bad. Vår vän Tomas kom med sin traktor strax därpå och körde upp hela rasket för vintervila på sin gård i Rågåkra, så nu är åtminstonde den delen av bryggan räddad ifrån höststormarnas härjningar.

Lördag 10/12 tar vi in resten av bryggan och ”pensionärstrappan” och då är vi tacksamma om vi får hjälp av starka armar och glada sinnen, samling kl. 10.00.  Vi kommer att bjuda på kaffe och varmkorv!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hösten på väg

  1. Madeleine Möller skriver:

    Jag kommer gärna och tar med ngt verktyg Och kratta. Hälsningar Madeleine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s